Botemedlet mot cancer redan upptäckt?

Det här är ingenting som världens alla cancerforskare vill höra. En del av dem går till och med så långt, att de raderar varje försök att informera om det på Wikipedia. Anonymt, så klart, med enbart ett IP-nummer. Undrar just vart det senaste censurnumret — 213.21.73.38 — på svenska Wikipedia går…

Naturligtvis vill de inte höra att botemedlet mot cancer är så enkelt som att svälta ut cancercellerna genom att sluta göda dem — de vill hellre ta fram läkemedel som de kan tjäna miljarders miljarder på. (F’låt om det låter foliehatt…)

Men cancerceller kräver tydligen glukos för att överleva. Får de inte glukos så svälter de ihjäl.

Alla levande organismer behöver alltså glukos för att överleva, det är helt enkelt det bränsle som allt levande på vår planet kräver som näring.

Men “plötsligt” visar det sig att det som primitiva celler, såsom cancerceller, kräver för sin överlevnad inte krävs för att våra mänskliga celler skall överleva!

Det krävs ju inte direkt rocket science för att inse vad detta betyder? Vi människor kan alltså överleva på ett bränsle som inte cancercellerna klarar av att tillgodogöra sig.

Om man således drabbas av cancer, så behöver man bara se till att man byter bränsle från glukos till ketos. Med andra ord, man slutar helt och hållet att förse kroppen med kolhydrater. Man byter från LCHF (Low Carb, High Fat) till NCHF (No Carb, High Fat).

(Ja, alltså, det finns väl fortfarande ingen intelligent människa som inte redan har bytt till LCHF? Ni går väl inte på matvaruindustrins ljug om hur hälsosamt det är med deras utspädda mejeriprodukter med massor av tillsatser, eller hur farligt det är med det naturliga fett som vi människor har blivit genetiskt utvecklade till att leva på i flera miljoner år?)

Visst låter det fantastiskt — och otroligt? Men om jag drabbades av cancer, så kan ni vara förvissade om att jag hade testat denna mirakelkur långt innan jag gick vidare till alla övriga alternativ, med cellgifter, radioaktiv strålning eller kirurgens kniv, såsom varande det vanligaste.

Om jag finge reda på att jag har tid om sex veckor för en behandling, vad har jag då att förlora på att leva dessa sex veckor helt utan kolhydrater? Att leva helt utan kolhydrater är ju faktiskt mindre plågsamt än att bara gå och vänta på att dö.

Om jag som kvinna får höra att enda chansen för mig att överleva är att skära bort ett av mina bröst — skulle jag då inte först välja att testa att helt enkelt svälta ut de förbannade cancercellerna ur min kropp?

Om våra läkare vore mindre styrda av läkemedelsindustrin och inkompetenta, statliga myndigheter, kunde de då måhända informera sina patienter om att de kan prova på detta medan de går i väntans tider?

Att de sedan kunde rädda de flesta av alla svenska omkring 350.000 medborgare som lider av diabetes är ju en helt annan sak, men inte mindre viktig…

Tags: , ,

7 Responses to “Botemedlet mot cancer redan upptäckt?”

 1. Thomas Tvivlaren Says:

  Döm om min förvåning när jag såg en välbekant politisk kommentatör i ett nytt sammanhang, dvs hos Kostdoktorn! :)

  Fast å andra sidan så misstänker jag att vi båda ser en kostomläggning som sprängstoff rent politiskt. Folk talar om för höga vårdkostnader men ser inte en betydande del av lösningen som finns mitt framför oss.

  Ha det gott!

 2. Björn Felten Says:

  Döm om min förvåning när jag ser en kommentar ifrån en av mina allra käraste kommentatorer. :)

  Och jovisst, hela det här köret med läkemedelsindustrin vs. gamla vedertagna sanningar, lär inte förbli nedtystat.

  Stay tuned för nya avslöjanden. Nästa gång gäller det en av våra mest kostsamma folksjukdomar — demens. Även där finns boten utan att man behöver piller för 12 kronor styck. Min mamma påtvingas dessa tre gånger i veckan, men inte fan hjälper de ett enda dugg.

  Jag kämpar för att hon skall få rätt “medicin” i stället, men det är inte lätt att övertyga gamla uvar.

 3. Thomas Tvivlaren Says:

  Broder, det är värre än så. Jag är övertygad om att 90 procent av samtliga s.k. välfärdsrelaterade sjukdomar + de som har med åldrande att göra har direkt eller indirekt att göra med kolhydratintag och glukosnivåer.

  Ett tips, kolla upp vad HbA1c egentligen mäter. Sedan kikar du på vad icke-enzymatisk glykosylisering (eller glykolisering eller glykering som det också kallas) innebär. Sedan tar du dig en funderare på det här med kalorirestriktion och dess relation till bromsande av åldrande och att det numera har gått upp ett Liljeholmens bland somliga forskare att det inte är kaloriintaget specifikt som spelar roll utan glukosnivåer/insulinnivåer under en livstid som det sammanfaller med. Sist men inte minst, kolla upp mitokondriernas funktion och dess betydelse för såväl åldrande som sjukdomar… Åtminstone jag tycker det man då finner inte bara ser ut som en tanke utan något betydligt större och viktigare än så.

  Ha det gott broder och kul att se att du är still going strong! Drog för övrigt rejält på smilbanden att även du gjort liknande slutsatser vad gäller kosten som undertecknad. GMTA…eller vad man brukar säga. :)

 4. Björn Felten Says:

  GMTA indeed!

  Jomenvisst, allt är ju så självklart när man väl funderar på det ett tag, att det är otroligt att inte ens professorer, läkare och docenter alla har insett detta för länge sedan.

  Jag blev lite bafflad över en kommentar på Kostdoktorns sida där Fia citerar ur två 100 år gamla kostböcker. På den tiden visste man uppenbarligen betydligt mer än vad vi vet idag.

 5. Erik Says:

  NCHF för att bota cancer… Det är en otroligt bra tanke men den behöver genomtänkas eftersom för mycket fett kan orsaka tjocktarmscancer och då är vi tillbaka i ruta ett… Men en utvecklad kost med något som ersätter fettet vore förmodligen en utomordentlig lösning.

 6. Björn Felten Says:

  Var har du läst att för mycket fett kan orsaka tjocktarmscancer?

  Och varför skulle det göra det? Fettet har ju brutits ner och tagits upp av kroppen långt innan det når tjocktarmen — om man inte har opererat bort stora delar av magsäcken och/eller tunntarmen, förstås…

 7. Björn Felten Says:

  Hmmm… Inget svar från Erik.

  Är du, månne, en av alla de fetthatare som numera insett att du gått på en gigantisk bluff, som inneburit miljardinkomster för matindustrin plus alla andra som parasiterat på denna ovetenskapliga “light”-hysteri?

  Eller är du bara en “nyttig idiot”?

Leave a Reply