Too many PEX messages

Som miljontals uTorrentanvändare har upptäckt vid det här laget, så har numera uTorrent en allvarlig bugg.

Denna bugg har påpekats i flera år, men utvecklarna vägrar fortfarande att erkänna att de gjort ett stort misstag. Och detta högst aggressivt. När jag och flera andra försökte att seriöst analysera och diskutera buggen på uTorrents forum så resulterade det i att ämnet snabbt stängdes ner och att jag (Baloo2) exkommunicerades från forat i fråga.

Dessbättre finns det en lösning. Den senaste versionen av uTorrent, som har alla de senaste funktionerna minus DHT, är 2.2.1. Numera finns det en hackad version av 2.2.1 som har DHT, och det fina i kråksången är, att det går alldeles utmärkt att “uppdatera” till 2.2.1 utan att förlora några inställningar — bortsett från några kolumner i GUI:et, vilka är lätt att justera.

Du kan säkert hitta denna, den bästa, versionen av uTorrent via Google, annars hittar du den på min webserver.

Tags:

Leave a Reply