Gratis SMS

Om man googlar på ovanstående, inom citationstecken så klart, så får man över tio miljoner träffar. Hur det kan stämma fattar jag inte, men så är fallet.

Att skicka SMS från tangentbordet är naturligtvis mycket bekvämare än att knappa in det på en liten mobiltelefon. Således har jag testat en uppsjö av olika sajter, som erbjuder gratis SMS, under årens lopp, men inga av dessa har fallit mig på läppen. Inte förrän nu.

Och här vill jag be mina läsare om ursäkt för att jag gör reklam. Ni som följt min blogg genom åren vet att jag vanligtvis avhåller mig från sådant, eftersom jag anser att det är en fråga om integritet och trovärdighet, men när jag å andra sidan hittar något som jag gillar, så vill jag gärna dela med mig av mina erfarenheter.

SMSKungen.se

Således kan jag rekommendera ovanstående sajt. Den verkar så här långt vara en synnerligen stabil och seriös sajt, som skickar SMS som ser exakt likadana ut som om du skickat dem från din egen mobil — inga extra tillägg eller reklamblaffor och inga obskyra avsändarnummer således.

Tags:

Leave a Reply