Kännetecknet på en briljant idé

Alla är välkomna

Kännetecknet på en verkligt briljant idé är, att när man får den förklarad för sig, så inser man hur självklar den är; det blir närmast en aha-upplevelse.

Den här aktionen är en (för mig) typiskt sådan briljant idé. På ett lågmält men samtidigt kraftfullt sätt förmedlar man sitt budskap i den infekterade Vellingedebatten.

Kaffe och bullar

Kaffe, bullar och pepparkakor, värme och vänskap, i kampen mot den alltmer utbredda främlingsfientligheten och rädslan för det okända; inte ens Mahatma Gandhi hade kunnat komma på en bättre idé. Och detta i rasisternas (SDs) egen högborg.

Det är sådana här medborgaraktiviteter som gör att man återfår hoppet om medmänsklighet och solidaritet i vårt annars så hårda och kyliga samhälle. Kudos, ni som kom på den här idén och kudos för att ni genomförde den så fullständigt perfekt.

Leave a Reply