Menar Svenska Dagbladet allvar, eller gör de en DN?

Svenska Dagbladet har en väldigt initierad artikel om ett flertal av de frågor som vi i piratpartiet förgäves har försökt lyfta fram i valrörelsen. Själva huvudartikeln handlar förvisso om FRA-lagen, men det finns även en faktaruta i högerspalten som är väldigt intressant.

Här framgår det med all önskvärd tydlighet att det på det stora hela inte kommer att göra någon skillnad vilket block som vinner valet — marschen mot ett DDR-samhälle på steroider kommer att taktfast trampa vidare.

De små försöken till flirt, med alla oss som anser att våra mänskliga rättigheter — och framför allt vår rätt till ett privatliv — är så mycket viktigare än plånboksfrågorna, är enbart patetiska. Vi vet ju alla att dessa frågor är de som först får stryka på foten när partierna skall kompromissa ihop sig till ett regeringsalternativ.

Nu återstår bara att se om Svenska Dagbladet kommer att ha med denna artikel i pappersupplagan, eller om även de tänker göra en DN.

FRA

Tags:

One Response to “Menar Svenska Dagbladet allvar, eller gör de en DN?”

  1. Twitter Trackbacks for Felten Fabulerar » Blog Archive » Menar Svenska Dagbladet allvar, eller gör de en DN? [yi.org] on Topsy.com Says:

    [...] Felten Fabulerar » Blog Archive » Menar Svenska Dagbladet allvar, eller gör de en DN? felten.yi.org/blog/?p=195 – view page – cached Svenska Dagbladet har en väldigt initierad artikel om ett flertal av de frågor som vi i piratpartiet förgäves har försökt lyfta fram i valrörelsen. Tweets about this link [...]

Leave a Reply