Stockholms tingsrätt verkar äntligen ha lärt sig

Efter att i många år lydigt ha gått i upphovsrättsutsugarnas ledband, så verkar det nu som om Stockholms tingsrätt äntligen har fått lite sans och balans inympat i sig.

Bara några månader efter att de vitesförelagt internetoperatören Black Internet i ett av de mest uppseendeväckande, flagranta brotten mot svensk rättstradition vi någonsin sett, så har de nu i ett liknande fall äntligen fått lite rätsida på sina grå celler, och avslog Moniques begäran om att operatören Portlane skulle bli utsatt för samma juridiska misshandel.

Tyvärr verkar svenska folket fortfarande bekymra sig mer om någon hundralapp extra i fackföreningsavgift än om att deras demokratiska och juridiska rättigheter åsidosätts å det grövsta, annars borde det bli alltmer uppenbart att det är hög tid att byta ut hela den styrande samhällseliten. Piratpartiet kan utgöra ett sådant alternativ, givet att rätt personer hamnar på valbar plats naturligtvis.

Tags: , , ,

4 Responses to “Stockholms tingsrätt verkar äntligen ha lärt sig”

 1. Aewheros Says:

  “…givet att rätt personer hamnar på valbar plats naturligtvis.”
  Ojdå? Finns det kandidater som inte håller måttet?

 2. Björn Felten Says:

  LOL! Snyggt betat. :)

  Jo men visst, nog är väl de flesta överens om att det fanns en och annan kandidat som ställde upp mer eller mindre bara för att det var kul?

  Annars anser jag, i likhet med de flesta andra gamla stofiler här i samhället, att sisådär 30-40 års livserfarenhet väger tyngre än en 18-årings aldrig så ambitiösa strävanden när det gäller så viktiga saker som att representera omkring 15.000 väljare vardera i vår riksdag.

   

 3. Thomas Tvivlaren Says:

  Björn Felten: Du har en klar poäng vad gäller behovet av livserfarenhet. Med tanke på arbetsplatsen skulle jag också efterlysa erfarenhet av maktmänniskor/psykopati/personlighetsstörningar. En (ung) människa som dels saknar livserfarenhet och dels saknar erfarenhet av nyssnämnda individer blir, tror jag, en munsbit för de megalomaner som härjar i maktens korridorer (och där räknas även våra egna).

 4. Felten Fabulerar » Blog Archive » Södertörns tingsrätt har INTE lärt sig Says:

  [...] några dagar efter att jag konstaterade att Stockholms tingsrätt tydligen har lärt sig så utmärker sig Södertörns tingsrätt [...]

Leave a Reply