Gräv upp skiten!

Kan man annat än hålla med den nya stjärnan på satirtecknarnas himmel, Mathias S? Klicka på bilden på Knölföda för en högupplöst bild, där de suveräna detaljerna framgår tydligare. Är det månne en centerpartist som håller i spaden där? Vad säger ni, Erik, Henrik och Markus? :)

Åhej!

3 Responses to “Gräv upp skiten!”

 1. Markus "LAKE" Berglund Says:

  Tyckte först det liknade ett kärnkraftverk med en Olle Johansson som gömmer sig bakom, men så fort jag såg att de runda sakerna var paraboler förr allt på plats.

  Och ja, man kan ju hoppas att det blir Centerpartiet som tar och först försöker anpassa FRA till Europakonventionens mänskliga rättigheter. (Genom att riva upp den liggande lagen)

  Även en tidigare bild av Mattias S. ger mig intrycket att han har höga tankar om oss i Centerpartiet. Jag skrev om det här.
  Lite FRA-humor

  Gröna, arga liberaler som den bilden heter, det låter precis som en beskrivning av oss i CenterUppropet.se

  :-D

 2. Felten Fabulerar » Blog Archive » Nollvision på ICA och på FRA Says:

  [...] Nej, jag säger som jag, med hjälp av Mathias S, sagt tidigare: [...]

 3. Felten Fabulerar » Blog Archive » FRA erkänner: Vår verksamhet är i dagens läge det enda hotet mot svensk säkerhet. Says:

  [...] innebär ett hot mot rikets säkerhet. Hur annars kan man tolka det hela? Om vi således gräver ner skiten så får vi tillbaka den trygghet vi hade för en vecka sedan, och helt plötsligt behöver vi inte [...]

Leave a Reply